Over Renovel

Aangenaam! Ik ben Elbert en ik werk sinds 2016 als aannemer en timmerman vanuit de Krimpenerwaard met veel plezier aan uiteenlopende projecten. Met heel veel enthousiasme help ik particulieren en bedrijven met uiteenlopende bouwprojecten.

Het beste resultaat bereik je samen

Wij maken graag mooie dingen. Door slim mee te denken en nét een stapje extra te zetten komen we samen tot het beste resultaat.

Het meeste plezier halen wij uit een verbouwing waarbij wij vanaf de ruwbouw tot de afwerking meedenken en voor de hoogste standaard kunnen gaan. We halen plezier uit prachtig tegelwerk, mooi afgewerkte muren en perfect passende kozijnen.

Hierin doen wij veel zelf, of werken we samen met een netwerk van leveranciers met specialistische kennis. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen garanderen waar wij achter staan, en de gemaakt afspraken kunnen nakomen.

Alles is zeer precies uitgevoerd. Hij heeft prima meegedacht in de inrichting en de keuze van materialen. Binnenkort moet het toilet gedaan worden. Wij gaan dan zeker weer gebruik maken van Renovel.

Jos Mens

Great workmanship, friendly service, and fantastic English which was great as my Dutch is awful.

Kieran Primmer

Hele fijne ervaringen met Renovel! Elbert heeft al meerdere klussen bij ons uitgevoerd, en is betrouwbaar, vakkundig en denkt goed mee. Aanrader!

Martijn Wolfs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug!