Renoveren met Renovel

Een nieuwe badkamer of keuken? Los timmerwerk of andere wensen in jouw bestaande woning of kantoor? Na een goed uitgevoerde renovatie is alles weer up to date en kan er weer jaren tegenaan!

Onze werkwijze

Heb je een project waar wij mee kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op om samen te kijken wat Renovel kan betekenen.

Benieuwd hoe zo’n project in zijn werk gaat? Doorgaans ziet onze werkwijze er ongeveer zo uit:

Langskomen. We komen langs om samen de wensen in kaart te brengen.

Offerte. Daarna ontvang je zo snel mogelijk een duidelijke offerte met de afspraken en kosten.

Akkoord en inplannen. Jij geeft akkoord op de offerte of stelt nog wat vragen, daarna plannen we de werkzaamheden in.

Aan de slag! Op het afgesproken moment worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Afgerond. We gaan pas naar huis als alles naar tevredenheid is!

Renovatieprojecten

Badkamer renoveren

Kan je badkamer wel een update gebruiken? Wij kunnen het hele traject voor je verzorgen.

Samen denken we uit hoe de nieuwe badkamer er uit moet zien. Wij denken actief mee, en werken dit uit in een duidelijke offerte. Is de offerte akkoord? Dan worden de werkzaamheden ingepland en gaan we voor je aan de slag!

Keuken, toiler of badkamer tegelen

Niet een hele ruimte verbouwen, maar enkel nieuwe tegels op de vloer of op de muur? Renovel heeft veel ervaring met het tegelen van uiteenlopende ruimtes, met tegels in alle vormen en maten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Plaatsen vloerverwarming

Vloerverwarming is een efficiënte en comfortabele manier om je huis te verwarmen. Maar het plaatsen kan een hele klus zijn.

Renovel helpt particulieren en bedrijven met het infrezen en plaatsen van verschillende soorten vloerverwarming. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kozijnen renoveren

Of je nou houten kozijn hebt die gerenoveerd moeten worden of je hele nieuwe kozijnen wilt plaatsen, Renovel kan hiermee helpen. Wij hebben ruime ervaring in het bijwerken, onderhouden, renoveren en plaatsen van verschillende kozijnen.

Woning isoleren

Het isoleren van een woning is vaak eenvoudiger dan gedacht. Spouwmuren, vloerisolatie of het dak isoleren: Renovel helpt je verder.

Een simpele manier om geld te besparen op de energierekening, en tegelijkertijd comfortabeler te wonen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Voorbeelden van renovatieprojecten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug!